Waterpolo

El CN Sabadell perd contra el Jadran Herceg Novi i es complica l'accés als quarts de la Champions (8-10)

El conjunt vallesà sempre ha anat a remolc en el marcador i ha encaixat una derrota europea a la piscina de Can Llong que el deixa amb només tres punts a la classificació en set jornades

El CN Sabadell ha perdut a casa contra el Jadran Herceg Novi, de Montenegro, per 8 a 10 en partit corresponent a la setena jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions de waterpolo. Els vallesans sempre han anat a remolc en el marcador i als descans perdien per tres gols de diferència (3-6).

En la represa, els homes del Chava Gómez han reaccionat i han igualat el resultat advers en dues ocasions, però en el tram final els montenegrins han estat més encertats en atac i s'han acabat emportant el triomf de la piscina de Can Llong.

Amb aquesta desfeta a casa, els vallesans, que sumen només tres punts a la classificació en set jornades, veuen molt compromeses les seves opcions de poder acabar entre els quatre primers del grup que dona accés als quarts de final de la màxima competició europea.