Els jugadors del CN Sabadell (Foto: @CN_Sabadell)
Waterpolo

El CN Sabadell no aconsegueix la carambola de resultats que necessitava i queda eliminat de la Lliga de Campions de waterpolo

Els vallesans necessitaven dos resultats per continuar endavant en la competició europea. Tot i que ells han fet la seva part, no hi ha hagut carambola.

L'Astralpool CN Sabadell ha quedat eliminat a la segona fase de la Lliga de Campions de Waterpolo. Els vallesans han quedat tercers del grup H, de quatre equips, que ha disputat els seus partits aquest cap de setmana a Rijeka, Croàcia. Només passaven ronda els dos primers.

L'equip català necessitava un triomf a l'última jornada contra el Primorje Erste Bank croat, líder invicte amb dues victòries en els seus dos primers partits, i que l'Steaua Bucarest guanyés el CSM Digi Oradea en el duel entre equips romanesos. I si es donaven aquestes dues condicions, confiar que la diferència de gols amb l'equip de Bucarest els fos favorable.

Els nadadors del Sabadell han fet la seva part davant d'un rival que no s'hi jugava res, i han obtingut la victòria per un clar 5 a 12. Després d'arribar al descans guanyant 2 a 5, els catalans han sentenciat a la segona part. L'altra condició necessària, però, no s'ha produït. L'Oradea, que també es jugava la classificació per la següent fase, ha superat l'Steaua 10 a 12.

El CN Terrassa segueix endavant a l'Eurocup

El CN Terrassa, per la seva banda, ha superat la primera ronda de classificació de l'Eurocup masculina després de vèncer a l'última jornada l'OSC Postdam alemany (8-14). El club català ha acabat segon del Grup D, amb seu a Nàpols, al darrere de l'amfitrió, el Posillipo, l'únic dels seus tres rivals que va ser capaç de derrotar-lo (8-7). Els homes de Dídac Cobancho es van imposar al Kinef Kirishi (7-11) en el primer partit d'aquesta fase.