Bea Ortíz i Olga Domènech es feliciten després de la victòria conta l'UVSE Budapest
Waterpolo

El CN Sabadell derrota l'UVSE Budapest (17-8) i ja és finalista de l'Eurolliga

Les noies de l'Atralpool CN Sabadell podran optar a guanyar la seva cinquena Eurolliga. Les noies de David Palma, el millor equip de la dècada del waterpolo femení, seran en la final de la Final Four de Kirixi (Rússia)

Actualitzat

L'Astralpool CN Sabadell s'ha imposat a l'UVSE Budapest (17-8) i jugarà la gran final de l'Eurolliga femenina de waterpolo. Les catalanes són el millor equip de la dècada en aquesta competició. En les últimes set edicions han aconseguit l'espectacular xifra de quatre títols, una plata i un bronze.

Després d'un primer quart molt igualat (4-4), les noies de David Palma han tingut una reacció espectacular. Uns parcials de 5-2, 3-1 i 5-1 han servit per sentenciar la final. Beatriz Ortiz i Judith Forca, amb 5 gols cadascuna, han estat les jugadores més destacades de les vallesanes. Han completat el marcador Gisella Farré (2), Anna Epar, Maica Garcia, Pilar Peña, Olga Domènech i Kiley Neushul.

El Kinef Kirishi, per la seva banda, s'ha imposat a l'Ekipe Orizzonte per 13 a 14 i s'enfrontarà aquest dissabte al CN Sabadell a la final (en directe per Esport3 a les 13:00). Les russes voldran la seva segona Eurolliga mentre que les de David Palma buscaran la cinquena. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut