El CN Sabadell s'enfrontarà a La Sirena Mataró en els quarts
Waterpolo

El CN Sabadell es passeja davant de l'Utrecht (15-7) i derrotes del CN Mataró i el CN Sant Andreu

Les vallesanes han fet un pas important per assolir la classificació mentre que les mataronines i les andreuenques s'han complicat l'accés per a la següent fase de l'Eurolliga femenina

Actualitzat

Mataró, 3 - Ekipe Orizzonte, 8

La Sirena Mataró ha repetit, davant el Ekipe Orizzonte, la mala primera part del primer partit contra el Ugra Khanty Mansiysk, però aquesta vegada les italianes, molt sòlides en defensa, no han permès la remuntada i han guanyat per 3-8, en la segona jornada de la ronda preliminar de l'Eurolliga de waterpolo femení que es disputa a Catània (Itàlia). L'equip de Florin Bonca ha jugat un dels pitjors partits que se'ls recorda els últims anys a Europa, marcant tan sols tres gols.

Les catalanes hauran de segellar diumenge la seva classificació per als quarts de final de la màxima competició continental guanyant el Lilla, encara que un triple empat amb russes i italianes podria deixar-les fora del torneig en funció de la diferència de gols final.

Sabadell, 15 - Utrecht, 7

El CN Sabadell, per la seva part, ha guanyat l'Utrecht per 15-7 a la segona jornada de l'Eurolliga. Les vallesanes estan pràcticament classificades per als quarts.

Sant Andreu, 8 - Dunajvaros, 15

El CN Sant Andreu ha perdut contra el Dunajvaros un partit clau en les seves aspiracions de classificar-se per a la següent fase de l'Eurolliga. Després de debutar amb un triomf contra l'Utrecht, les andreuenques necessitaven derrotar les hongareses per no jugar-s'ho tot en l'última jornada contra el CN Sabadell.

Anar al contingut