Esports

El CN Sabadell detecta prop de 4 milions d'euros de pèrdues patrimonials en els últims cinc anys

Claudi Martí, president del club vallesà, ho ha atribuït a la mala gestió dels anteriors responsables, amb Miquel Torres al capdavant, que només n'havien reconegut unes de 660.000 euros

Actualitzat

La nova junta directiva del Club Natació Sabadell ha detectat prop de 4 milions d'euros de pèrdues patrimonials acumulades als últims 5 anys, segons ha revelat una auditoria econòmica. L'anterior junta n'havia reconegut unes de només 660.000 euros. Claudi Martí, president del club vallesà, ho ha atribuït a la mala gestió dels anteriors responsables, amb Miquel Torres al capdavant.

Martí considera que la situació és greu però confia en la solvència d'una entitat amb 27.000 socis: "Crec que estem en una situació greu i delicada, però hi ha una cosa, sobretot, que és molt important. Si en aquest moment em pregunteu els treballadors de la casa i pregunteu al soci, estic convençut que els esportistes i tècnics de l'entitat si ells tenen confiança en que això ho podem tirar endavant, us puc assegurar que trobareu molt poca gent per no dir ningú que no creguin que això podem fer-ho entre tots".

De moment, però, el CN Sabadell ja ha decretat una retallada del 10% dels sous dels equips de waterpolo masculí i femení i del 18% dels equips professionals.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut