Waterpolo

El CN Sabadell, campió de la Copa de la Reina enfront del CN Mataró en la seva revenja de la final de l'any passat (14-7)

La temporada passada, les mataronines van sorprendre les vallesanes i van tallar la seva ratxa de vuit títols seguits. Enguany, les de Nani Guiu no han deixat escapar la Copa.

Actualitzat

El CN Sabadell s'ha tret l'espina de la final de la Copa de la Reina de waterpolo que va perdre la temporada passada contra el CN Mataró en superar les del Maresme en la final d'aquest diumenge per 14-7. L'equip del Vallès Occidental suma així la tretzena copa de la seva història. Les vallesanes han obert forat ja en el primer quart (3-1), però les nedadores de Florin Bonca han reaccionat en el segon per no dir adeu tan aviat a les seves opcions de revalidar el títol (6-4).

El tercer quart ha estat el decisiu. Amb els gols de Chiara Tabani i Bea Ortiz, el Sabadell ha obtingut quatre gols d'avantatge, 8-4. Després d'un gol de Laura López pel Mataró, la nord-americana Kiley Neushul ha fet dos dels seus quatre gols del matí per tancar el període amb un 10-5. A l'últim quart, amb les campiones que ja notaven el cansament, la distància ha arribat fins al set gols, amb què ha acabat la final.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut