El CN Sabadell s'embutxaca la 14a Copa de la Reina
Waterpolo

El CN Sabadell bat el CN Terrassa i revalida la Copa de la Reina de waterpolo (17-3)

Les jugadores de Sabadell no han tingut pietat de les terrasenques i han dominat el matx de principi a fi

El CN Sabadell no ha tingut pietat del CN Terrassa i ha revalidat la Copa de la Reina, embutxacant-se així el seu 14è títol. Un partit que ha estat totalment dominat per l'Astrapol Sabadell, de principi a fi.

El marcador l'han obert per a les sabadellenques, amb una diana d'Olga Domènech. El Terrassa s'ha mostrat molt sencer al primer quart i ha aconseguit empatar el partit, però després de l'1-1, el Sabadell s'ha enlairat. Judith Forca ha marcat el 2-1 i a partir d'aquí no hi ha hagut història. Dos gols de Bea Ortiz a l'inici del segon quart marcaven les primeres distàncies importants, 5-1.

Al descans, el Sabadell dominava per 8-1 i, a la segona part, la dinàmica no ha canviat. Mati Ortiz i Paula Leitón han posat el 10-1.
Elia Montoya ha aconseguit superar Laura Ester (10-2). Al final, un contundent 17-3 en el marcador, que dona el 14è títol de Copa de la Reina, de nou, al Sabadell.