Un moment del partit entre el Sabadell i el Vouliagmeni (Foto: @CN_Sabadell)
Waterpolo

El CN Sabadell acaba invicte la segona fase de l'Eurolliga femenina, el CN Mataró passa a quarts segon de grup

L'equip vallesà ha tancat amb tres victòries la segona fase de l'Eurolliga femenina de waterpolo i passa a quarts primer del seu grup. El CN Mataró, en un altre grup, també s'ha classificat com a quart, tot i que com a segon.

L'Astralpool Sabadell ha passat invicte, i primer del grup de la segona fase de l'Eurolliga femenina de waterpolo després de derrotar en el tercer partit d'aquest cap de setmana al Vouliagmeni per 13 a 8. Les vallesanes, liderades per Judit Forca, ja guanyaven de 4 al descans, 8 a 4. L'equip grec necessitava un triomf davant de les amfitriones que l'Ugra Khanty Mansiysk no guanyés al BVSC Budapest per passar a la segona fase. No s'ha donat cap de les dues condicions, ja que les russes han guanyat 7 a 15.

En un altre grup, La Sirena Mataró ha perdut amb el Kirixi per 10 a 15 amb el primer lloc en joc. Després d'un primer quart igualat, les russes han assolit el liderat en el marcador a partir del segon quart i ja no l'han deixat anar. Les mataronines passen a quarts com a segones de grup. En aquest mateix grup, en un partit intranscendent entre dos equips sense opcions de passar als quarts, el CN Sant Andreu ha derrotat el Bogliasco italià per 8 a 9.