Waterpolo

El CN Mataró s'imposa a l'Uralotxka i jugarà la final del LEN Trophy femení (16-12)

Després del títol de la Copa de la Reina, el club maresmenc pot seguir fent història amb el primer títol europeu si bat el Vouliagmeni grec aquest dissabte

Actualitzat
L'equip femení del CN Mataró, el flamant campió de la Copa de la Reina de waterpolo, ha fet un pas important per aspirar a un altre títol, en aquest cas el LEN Trophy, que seria el primer a escala continental.

Les jugadores de Florin Bonca s'han imposat clarament (16-12) a l'Uralochka en la segona semifinal de la final a quatre que ha començat aquest divendres a la mateixa seu del club maresmenc.

Les russes han començat molt sòlides i han sabut comandar el marcador per la mínima durant el primer quart, però el Mataró ha reaccionat en el segon, quan Laura López, l'MVP de la Copa, ha aparegut amb una sèrie de tres gols (7-4).

Des d'aquest moment i fins al final del partit l'actuació d'Elizabeth Keeve, infranquejable sota els pals, ha estat clau. I també ho ha estat, durant tot el partit, Roser Tarragó, que ha acabat amb set gols.

El Mataró s'enfrontarà en la final (dissabte, 20.45) amb el Vouliagmeni grec, que ha batut el Szentesi d'Hongria en la primera semifinal (12-9).
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut