Patinatge

El Club Patí Olot revalida el títol de campió del món de grups xou grans

Amb el seu programa "Pas obert" el Club Patí Olot s'ha tornat a proclamar campió del món de grups xou grans, després d'una gran actuació que ha millorat el seu programa en l'Europeu i que ha rebut una gran ovació. El seu entrenador i coreògraf, Ricard Planiol, ha estat el gran culpable d'aquesta nova medalla d'or del patinatge català. El Masnou, que ha executat el seu original i treballat programa "Mou-me i mira'm" amb molta seguretat, ha acabat en quarta posició. No obstant això, ha estat valorat pels jutges amb disparitat de criteris, ja que ha obtingut tres segones places, tres quartes i una cinquena.

Actualitzat
La plata ha estat per al grup italià Revival amb el seu programa "Viatjant cap a la immortalitat". Aquest grup destaca per la seva visualitat i espectacularitat en el final de xou, però han tingut una caiguda i alguna ensopegada i gran part del programa ha estat una mica estàtic i mancat de dificultat tècnica.

El bronze se l'ha penjat l'altre grup italià, Cristall Skating Team, amb el xou "Galileu va a l'infern", en què explica la lluita de Galileu amb l'Església per demostrar que la Terra, efectivament, es mou.


Anar al contingut