La primera llicència de Cristiano Ronaldo (Foto: Pinterest)
La primera llicència de Cristiano Ronaldo (Foto: Pinterest)
Futbol

El club on Cristiano Ronaldo va començar a jugar al futbol quan era un nen retira la samarreta amb el seu número 7

Cristiano Ronaldo va començar a jugar al futbol al modest Andorinha. Ara, el seu club, com a homenatge, retira la samarreta amb el seu dorsal

Actualitzat

L'Andorinha (en català, "oreneta"), el primer equip de Cristiano Ronaldo a l'illa de Madeira quan era un nen, ha decidit retirar la samarreta amb el número 7 com a homenatge al millor jugador que ha passat per alguna de les seves categories.

Els socis van aprovar aquest homenatge en assemblea. El president del club, José Bacelar, ha afirmat a la premsa que a partir d'ara els únics que podran lluir el 7 amb la samarreta de l'Andorinha seran Ronaldo o algun descendent directe seu.

Aquest és el segon homenatge que aquest modest equip de la categoria regional portuguesa ret a un jugador que només va estar dues temporades al club, entre els 8 i els 10 anys d'edat. A l'estiu el van nomenar soci d'honor. Bacelar ha explicat que l'escola de futbol de l'Andorinha no pot admetre més nens. El secret del seu èxit, haver estat el primer equip de Cristiano Ronaldo.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut