El Club Egara ha quedat fora del KO 16 de l'Eurolliga després de perdre davant del Saint Germain
Hoquei herba

El Club Egara perd contra el Saint Germain i es queda fora de l'Eurolliga (4-5)

Els de Terrassa han remuntat un 4-1 en contra però en els darrers compassos han encaixat un gol que ha desequilibrat el partit

El Club Egara no jugarà el KO 16 de l'Eurolliga d'hoquei sobre herba, perquè avui ha perdut amb el Saint Germain francès per 4 a 5. Els de Terrassa, que havien golejat el Kelburne en el primer partit de la prèvia divendres, avui no han estat encertats. Al descans perdien per 4 a 1 i en la segona part han aconseguit empatar a quatre, però finalment l'equip francès ha pogut marcar i s'ha classificat. Marc Recasens, Xavier Aguilar i Jordi Farrés han estat els golejadors del Club Egara.