Hoquei Herba

El Club de Polo es proclama campió de la Copa del Rei d'hoquei herba

En una final molt disputada, el RC Polo s'ha emportat finalment el triomf davant l'Egara (1-0). I en categoria femenina, el Junior no ha pogut imposar-se al club de Campo (1-0)

El Club de Polo s'ha proclamat aquest diumenge campió de la Copa del Rei per 28a vegada després de guanyar l'Egara per 1 a 0. Terrassencs i barcelonins han disputat un partit molt igualat que no s'ha resolt fins a l'últim quart i és que es podria haver decantat per a qualsevol dels dos equips. Finalment, a falta de 7 minuts pel final i quan pitjor estava el Polo, un gol de penal-còrner a càrrec de Rey ha donat el triomf als amfitrions i s'han tornat a emportar un títol que han guanyat en tres de les últimes quatre edicions.

En categoria femenina, el Junior no se n'ha ensortit amb el Club de Campo Villa de Madrid, que s'ha imposat per 1 a 0 a les de Sant Cugat. De la mateixa manera que ha passat en la categoria masculina, el partit no s'ha resolt fins als últims compassos. Un gol de Belén Iglesias a falta de 14 minuts pel final ha donat la 13a Copa de la Reina a les madrilenyes en un partit molt igualat, que es podria haver decantat també per a qualsevol dels dos conjunts. En la lluita per la tercera i la quarta plaça, el Terrassa no s'ha pogut endur el bronze. L'SPV-Complutense ha tombat a les catalanes (5-0), que s'han hagut de conformar amb la quarta posició.