Hípica

El Club de Polo de Barcelona acull, per cinquè any consecutiu, el Concurs de Salts Internacionals d'hípica

Per cinquè any consecutiu, el Polo acollirà el concurs de salts de més prestigi mundial per equips, la final de la Copa de les Nacions. Es podrà seguir el concurs pel canal Esport3

El Polo tornarà a ser l'escenari del Concurs de Salts Internacionals d'hípica per cinquè any consecutiu

Aquest dijous Barcelona torna a acollir el Concurs de Salts Internacionals d'hípica, que organitza el Club de Polo de Barcelona. El concurs es podrà seguir pel canal Esport3. 

La final de la Copa de les Nacions és un esdeveniment mundial amb la presència de 15 països amb quatre dels sis millors genets i amazones del món. Per establir una comparació amb el tenis, seria com la Copa Davis de l'hípica. És la competició per països més important de les que es disputen a nivell mundial i el Polo tornarà a ser-ne l'escenari per cinquè any consecutiu i amb la voluntat de continuïtat com explica el president del Concurs de Salts, Santiago Mercé.

Enguany hi participa el millor genet d'Europa, recent campió d'Europa a Göteborg: Peder Fredrickson. En joc hi haurà 1.826.000 euros en premis. A part d'aquesta final de la Copa de les Nacions, també s'hi disputaran 7 proves hípiques més.

Aquesta és la 106 edició d'aquest concurs de salts. El concurs d'aquest any coincideix amb el 120 aniversari del Club de Polo i amb els 25 anys dels Jocs de Barcelona.

Per commemorar de manera especial aquest esdeveniment s'ha preparat també un parc temàtic d'oci, el Polo Park, amb tast de menjar inclòs amb les ja tradicionals "food trucks".

Les proves començaran dijous al matí i s'allargaran fins diumenge. La final de la Copa de les Nacions es farà dissabte a la tarda.