VELA

"El club de la mitjanit" dedica un programa a la vela

"El club de la mitjanit" de divendres tindrà la vela com a principal protagonista. La vela és un dels esports que ha donat més alegries a Catalunya en campionats internacionals. Alguns dels convidats que participaran en el programa seran, entre d'altres, Josep Maria Van der Ploeg, Natalia Via Dufresne, José Luis Doreste i Gisela Pulido.
"El club de la mitjanit" de divendres està dedicat a la vela, tot coincidint amb l'entrega dels premis Vela d'or i amb la Setmana Catalana de vela, un dels esports que ha donat més alegries a Catalunya en campionats d'Europa, del món i en Jocs Olimpics.

Passaran pel programa, entre d'altres, Josep Maria Van der Ploeg, Natalia Via Dufresne, José Luis Doreste, Gisela Pulido, Carlos Robles i Silvia Mas. "El club de la mitjanit", presentat per Pere Escobar, es farà des del restaurant 7 Portes de Barcelona que, aquest any, commemora el seu 175 aniversari.  

Però al llarg del programa no només es parlarà de vela. També s'analitzarà la resta de l'actualitat esportiva, amb una atenció especial a la jornada futbolística del cap de setmana. Els plats forts seran l'Athletic de Bilbao-Barça, l'Espanyol - Vila-Real i el debut del Reial Madrid en l'horari de les 12 del migdia contra l'Osasuna.