Futbol

El clàssic del Bernabéu comptarà amb 1.000 efectius de la Policia Nacional, el doble de l'habitual

Francisco Martínez, número 2 del Ministeri de l'Interior, ha confirmat en roda de premsa que serà un dispositiu de seguretat sense precedents després de la reunió de la Comissió Antiviolència, que ha declarat el partit d'"alt risc"

David CarballoActualitzat

La Comissió Antiviolència ha decidit en una reunió que s'ha fet a Madrid que el clàssic de dissabte al Bernabéu sigui declarat un partit d'"alt risc". Tot i això, el Ministeri de l'Interior no ha volgut donar gaires detalls de les mesures de seguretat, però sí que han confirmat que serà un dispositiu sense precedents.

Francisco Martínez, número 2 del Ministeri de l'Interior, ha confirmat que almenys 1.000 policies nacionals, i 1.400 vigilants de seguretat privada, més efectius de policia municipal i protecció civil i emergències, estaran operatius per garantir la seguretat del clàssic.

"Aquest nombre d'agents és molt superior al d'altres partits i més del doble d'altres partits declarats així. A més, a falta de detalls, hi haurà també 1.400 vigilants de seguretat privada, efectius de Policia Municipal, Emergències i Protecció Civil. Serà un dispositiu intensiu per garantir la seguretat i l'absoluta normalitat del partit", ha explicat Martínez. "Serà un dispositiu sense precedents. Però no el podem detallar. Recomanem, això sí, que els accessos es facin unes tres hores abans", ha afegit.

Aquest dijous hi haurà una nova reunió entre la delegació del govern a Madrid i responsables del club blanc, on s'acabarà de concretar el dispositiu de seguretat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut