El Manchester City goleja el Feyenoord (0-4) i el Tottenham fulmina el Dortmund (3-1)

A part del Reial Madrid-Apoel de Nicòsia i el Liverpool-Sevilla, hi ha hagut sis enfrontaments més en el segon dia de la primera jornada de la màxima competició europea de futbol

El City de Guardiola passa per sobre del Feyenoord (0-4)

Els "citizens" debuten amb una plàcida golejada al terreny del campió holandès. Dos gols de John Stones, un d'Agüero i un altre de Gabriel Jesús, donen els tres primers punts de la temporada europea a l'equip de Pep Guardiola.

L'huracà del Tottenham fulmina el Dortmund (3-1)

Harry Kane, amb dos gols, s'erigeix en el gran protagonista de la victòria del Tottenham en la seva estrena a la Champions. El Dortmund, per mitjà de Iarmolenko, havia neutralitzat la diana inicial de Son, però no ha pogut aturar el "Hurricane" de l'equip londinenc. Els homes de Mauricio Pochettino són colíders del grup H amb els mateixos punts que el Reial Madrid.

Mala nit d'Iker Casillas davant el Besiktas (1-3)

Desencís a O Dragao amb el porter espanyol del Porto, que no pot evitar la sorprenent victòria turca. Tosic, de l'equip turc, ha anotat en pròpia porta l'únic gol que ha pujat en el marcador pel conjunt portuguès. Talisca, Cenk Tosun i Babel han estat els autors dels gols del Besiktas

El Xhakhtar fa pujar els colors al Nàpols (2-1)

Sorpresa a Ucraïna. Els de Paulo Fonseca han derrotat els italians amb dianes de Taison i Ferreyra. De res ha servit el gol de penal que ha anotat Milik.

Leipzig s'estrena amb un empat de mèrit contra el Mònaco (1-1)

El Leipzig ha debutat en una fase de grups de la Champions amb un empat contra el Mònaco. Forsberg ha avançat els alemanys en el minut 33 i Tielemans ha igualat el marcador just un minut després.

El Maribor empata amb l'Spartak de Moscou (1-1)

Empat a un entre el Maribor i l'Spartak de Moscou. En el minut 59, Aleksandr Samedov ha avançat els russos i Damjan Bohar, en el 85, ha establert l'empat definitiu.