Rosberg i Hamilton es juguen el títol mundial al GP del Brasil aquest cap de setmana (Reuters)
Fórmula 1

El Circuit d'Interlagos podria decidir el nou campió del món de Fórmula 1

A dues curses per al final del Mundial de Fórmula 1, el marge entre els dos aspirants al títol, Rosberg i Hamilton, és molt estret

Actualitzat

Nico Rosberg i Lewis Hamilton viatgen cap al Brasil amb un objectiu en comú, guanyar la cursa sí o sí, i és que més enllà de la victòria en un GP més, l'alemany ja n'acumula 9 i el britànic 8 en les 19 carreres disputades, hi ha en joc el títol mundial. Quan només els separen 19 punts i quan només queden dues curses per córrer, el marge d'error és gairebé inexistent. Les decisions equivocades es paguen molt cares a aquestes alçades del campionat.

Nico Rosberg en té prou amb guanyar a l'emblemàtic Circuit d'Interlagos per coronar-se com a campió del món al marge del que faci Lewis Hamilton. Però només que l'alemany quedi segon tot es complica una mica més, perquè llavors necessitaria que el britànic acabés cinquè per sentenciar el campionat. A efectes pràctics, a excepció de la victòria, Rosberg ha de quedar tres llocs per sobre de Hamilton per emportar-se el tan desitjat primer títol mundial.

En tot cas, la cursa del Brasil de ben segur que estarà molt disputada i és que el pilot britànic té molt clar que "lluitarà fins al final". Això sí, té un enemic especial en aquest GP i és que Lewis Hamilton no ha aconseguit guanyar mai al Circuit d'Interlagos i, a més, hi ha perdut un títol mundial, justament l'any 2007, quan el títol de campió del món estava entre ell i Fernando Alonso, tots dos pilots de McLaren, i al final va acabar en mans del tercer en discòrdia, Kimi Räikkönen, que amb el seu Ferrari es va emportar el mundial a causa d'un cúmul de desgràcies entre els dos monoplaces de Woking.

Nico Rosberg, per la seva banda, manté el cap fred i no vol deixar-se endur per l'eufòria de tenir més números que el seu company d'equip: "Queden dues curses i pot passar de tot".

Anar al contingut