Lewis Hamilton celebra amb l'afició concentrada a Silverstone la victòria a la cursa del GP de la Gran Bretanya (Reuters)
Fórmula 1

El circuit de Silverstone es planteja deixar la Fórmula 1 al 2019 per les pèrdues econòmiques

El mític circuit anglès ha acollit el Gran Premi de la Gran Bretanya ininterrompudament des del 1987

Actualitzat

Els problemes econòmics no són aliens a la Fórmula 1 i, ara, un dels seus circuits més emblemàtics, Silverstone, està considerant deixar la màxima competició de l'automobilisme mundial per les pèrdues econòmiques que li representa acollir el GP de la Gran Bretanya.

La cadena de televisió britànica ITV ha tingut accés a una carta escrita per John Grant, el director de British Racing Driver's Club (BRDC) o, el que és el mateix, el màxim responsable de l'empresa propietària del circuit anglès, on es pot llegir que "a meitats del 2017" acabarà de decidir si trenca el contracte a finals del 2019. El compromís firmat entre Silverstone i la Fórmula 1, ara com ara, és fins al 2026.

Davant d'aquesta informació, Bernie Ecclestone s'ha afanyat a dir que el Gran Premi de la Gran Bretanya no corre perill i que ja "hi ha dos circuits alternatius que han mostrat interès" per rellevar Silverstone. De fet, en els darrers anys, el Circuit de Donnington Park havia arribat a aparèixer en les primeres versions del calendari provisional de la Fórmula 1.

 

Anar al contingut