El G. P. d'Alemanya 2015 comença a ser un maldecap per a Bernie Ecclestone
Fórmula 1

El Circuit de Hockenheim renuncia al GP d'Alemanya de Fórmula 1 i podria cancel·lar-se

Georg Seiler, cap del Circuit de Hockenheim, ha confirmat que ja és massa tard per organitzar el GP de F1 d'Alemanya d'aquesta temporada

Actualitzat

En declaracions al diari alemany "Bild", el màxim responsable del circuit de Hockenheim, Georg Seiler, ha confirmat que no ha arribat a cap acord amb Bernie Ecclestone per acollir el Gran Premi d'Alemanya de Fórmula 1 d'enguany i que a aquestes d'alçades del calendari ja és massa tard per organitzar la prova amb la qualitat que requereix un esdeveniment d'aquesta magnitud.

Inicialment, el Gran Premi d'Alemanya del 2015 havia de disputar-se a Nurburgring seguint l'alternança amb Hockenheim que s'ha anat fent els darrers anys, però les negociacions amb els nous propietaris del circuit es van trencar l'hivern passat. La reacció d'Ecclestone va ser immediata i va declarar que esperava arribar a un acord amb Hockenheim.

Arribats a aquest punt, si es vol mantenir el G. P. d'Alemanya per a la següent temporada, Ecclestone hauria de comunicar a la FIA la cancel·lació del Gran Premi d'Alemanya a mitjans d'abril ja que segons la normativa, si un event és cancel·lat amb menys de tres mesos d'antel·lació automàticament queda descartat per a la següent temporada si no és que les causes siguin de força major.

 

Anar al contingut