Fórmula 1

El Circuit de Catalunya té garantit el Gran Premi de Fórmula 1 per al 2013

El Circuit de Catalunya té garantit el Gran Premi de Fórmula 1 per al 2013. Així ho han confirmat els responsables del consorci, que veuria amb bon ulls una futura alternança amb València. Les negociacions estan obertes. "L'alternança pot ser un pulmó, un camí raonable" davant el context de crisi econòmica a Espanya, en què dos circuits simultanis semblen un fet inviable i poc adequat", ha explicat el president del Consorci del Circuit de Catalunya, Vicenç Aguilera. Les dues parts s'han reunit amb el propietari de la Fórmula 1, Bernie Ecclestone, i el mes que ve podria donar-se un acord marc.

Actualitzat
Igual que un golàs de Messi justifica l'entrada al Camp Nou, la possibilitat de veure una altra sortida espectacular, com aquesta d'Alonso al Circuit de Catalunya justifica també el tiquet a Montmeló.  El Circuit de Catalunya està a punt per rebre per 22a vegada el Mundial de F1. Quatre curses aquest 2012, quatre guanyadors diferents. Màxima igualtat, un dels grans reclams d'aquest GP, del qual s'ha fet la presentació a Barcelona.

Un Gran Premi que, amb la situació de crisi global, s'ha posat en dubte més d'una vegada. La cursa del 2012 va endavant i la de l'any que ve, també. El dia 14, l'endemà del GP, ja es podran comprar entrades per a la cursa de l'any que ve. El futur continua però encaminat cap a una alternança amb València.

En les condicions econòmiques actuals, repetir els 120.000 espectadors de l'any passat és impensable. L'objectiu és frenar la davallada d'espectadors de les últimes temporades.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut