Fórmula 1

El Circuit de Catalunya posa aquest dijous a la venda les últimes 2.500 entrades per al GP de Fórmula 1

El Circuit de Catalunya posa aquest dijous a la venda les últimes 2.500 entrades per al Gran Premi de Fórmula 1 que es disputarà a Montmeló el 13 de maig. Novament, es tornaran a batre rècords d'assistència, ja que, a més, l'organització ha aixecat una nova tribuna, situada just davant la nova xicana de la zona de l'estadi.

Actualitzat

Són 2.500 entrades de seient, que en completaran un total de 76.700, repartides en 16 tribunes. D'entrades de general, ja fa 15 dies que no n'hi ha. L'any passat, el diumenge de Gran Premi es van aplegar a Montmeló 131.200 aficionats. En aquesta ocasió en seran uns 3.000 més. I es tornarà a manifestar una gran afluència de públic, majoritàriament d'aquí.

El Gran Premi de Fórmula 1 es disputarà el 13 de maig. Serà el dissetè que organitza el Circuit de Catalunya, que té contracte fins al 2011. La cursa de casa nostra és un cas únic a Europa. I és que el Circuit de Catalunya vol mantenir la vocació internacional de la cursa de Fórmula 1 que organitza, ja que el públic estranger sempre és un valor segur, davant del públic espanyol, que es belluga més en funció de si té un Alonso per seguir o no.

Anar al contingut