Carmelo Ezpeleta i Jordi Baiget han rubricat l'acord (@Circuit_cat)
MotoGP

El Circuit de Barcelona-Catalunya seguirà acollint el GP de Catalunya de MotoGP fins al 2021

Jordi Baiget, conseller del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, i Carmelo Ezpeleta, CEO de Dorna, han firmat el nou acord per cinc anys més

Actualitzat

El Circuit de Barcelona-Catalunya i Dorna Sports han renovat el contracte de MotoGP que assegura la disputa del Gran Premi de Catalunya  de motociclisme al traçat fins a l'any 2021. Jordi Baiget, conseller del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, i Carmelo Ezpeleta, CEO de Dorna, han firmat el nou acord per cinc anys més.

Amb la renovació d'aquest contracte, el Circuit de Barcelona-Catalunya continuarà acollint una de les proves del calendari del Campionat del Món de motociclisme, del qual forma part des de l'any 1992 ininterrompudament, primer com a Gran Premi d'Europa (1992-1995) i més tard com a Gran Premi de Catalunya (des de 1996).

Jordi Baiget s'ha mostrat molt satisfet per l'acord assolit: "Haver renovat aquest contracte és molt important per a nosaltres pel moviment econòmic i laboral que genera. L'aposta de Gran Premi per al Circuit de Barcelona-Catalunya consolida Montmeló com a pol de generació econòmica. També el consolida com a puntal per a la indústria de l'automoció, que ha estat sempre molt important al territori."
Anar al contingut