Circuit de Catalunya (Montmeló)
El Circuit de Barcelona Catalunya serà l'únic escenari de tota la pretemporada de Fórmula 1 2016
Fórmula 1

El Circuit de Barcelona-Catalunya acollirà tots els tests de pretemporada de Fórmula 1

Tots els aficionats que vulguin ser els primers a veure els nous monoplaces de la temporada 2016 de Fórmula 1 hauran de venir a Catalunya

Actualitzat

A falta de l'última cursa d'Abu Dhabi i amb la competició més que decidida, tota l'atenció de la Fórmula 1 ja està centrada en la temporada que ve. La notícia del dia és que el Circuit de Barcelona-Catalunya acollirà en exclusiva tots els tests previs abans de començar el Mundial 2016.

Concretament, les escuderies disposaran de dues tandes per ajustar els últims detalls dels monoplaces i deixar-los a punt per al GP d'Austràlia. La primera, del 22 al 25 de febrer, i la segona, de l'1 al 4 de març.

Montmeló es confirma com l'escenari ideal per a la màxima categoria de l'automobilisme esportiu en els tests de pretemporada. Els factors clau, el mateix circuit, amb unes instal·lacions dignes dels millors traçats, la meteorologia ideal, pel suau hivern català, i, sobretot, per la ubicació estratègica, molt a prop de Barcelona, fet que facilita la complexa logística que arrossega el circ de la Fórmula 1.

Anar al contingut