Rui Costa celebrant el primer lloc del podi de la Volta a Suïssa (Foto: EFE)
Rui Costa celebrant el primer lloc del podi de la Volta a Suïssa (Foto: EFE)
Ciclisme

El ciclista portuguès Rui Costa s'emporta la Volta a Suïssa després de guanyar l'última etapa

El ciclista portuguès Rui Costa, actual campió del món de fons a carretera, ha tornat a ser primer per tercer any consecutiu a la Volta a Suïssa. El corredor del Lampre s'ha imposat a l'etapa final i s'ha proclamat vencedor per davant de Bauke Mollema i Mathias Frank.

Actualitzat

El ciclista portuguès Rui Alberto Faria Da Costa, actual campió del món de fons a carretera, ha tornat a ser primer per tercer any consecutiu a la Volta a Suïssa.

Rui Costa (Lampre) s'ha imposat a l'etapa final disputada entre Martigny i Saas Fee, de 157 quilòmetres, superant a l'holandès Bauke Mollema (Belkin) i Mathias Frank (IAM), que no han pogut respondre a l'embranzida final del portuguès. El corredor de Lampre s'ha mostrat bastant conservador i s'ha limitat a mantenir-se al grup punter fins la jornada final, que ha estat el moment en què ha donat el cop definitiu en una carrera que semblava estar feta a la seva mida.

Un triomf que col·loca al portuguès entre els favorits per al podi final del Tour de França i que el converteix en el primer ciclista que aconsegueix guanyar-la fins a tres ocasions.

Anar al contingut