Ciclisme

El ciclista Floyd Landis recorre al TAS la seva sanció per dopatge en el Tour 2006

Continua la batalla de Floyd Landis per demostrar la seva innocència. Malgrat haver manifestat que no creia que el Tribunal d'Arbitratge Esportiu (TAS) pogués ser "sincer" amb el seu cas, el ciclista nord-americà ja té decidit presentar la seva apel·lació en contra del veredicte que l'acusava d'haver consumit substàncies prohibides en el Tour 2006. El mes passat, un tribunal d'arbitratge dels Estats Units va ratificar que l'aleshores corredor del Phonak va utilitzar testosterona sintètica per guanyar la volta francesa.

Actualitzat

"Continuaré per deixar net el meu nom i també per tal que hi hagi un canvi en favor de la imparcialitat i la justícia. No importa quin sigui el final del meu cas, el que sí que hi haurà d'haver és un canvi de l'actual sistema si els atletes esperen sempre competir al més alt nivell i tornar l'alegria i la inspiració que l'esport genera en tots nosaltres", explica Landis en un comunicat.

Dilluns, precisament, lliuraran al gallec Óscar Pereiro el mallot groc de líder que l'acreditarà com a guanyador oficial del Tour de l'any passat.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut