Vela

El "Chemineés Poujolat" es referma en el liderat de la Barcelona World Race

L'embarcació de Bernard Stamm i Jean Le Cam té un còmode avantatge de gairebé 200 milles sobre el "Neutrogena", segon classificat, després de 21 dies de competició

Actualitzat

Quan ja fa tres setmanes que va començar la Barcelona World Race, la volta al món sense escales i amb 2 tripulants, la flota continua rumb al cap de Bona Esperança, a Sud-àfrica. Després de l'abandonament de l'"Hugo Boss", de Pepe Ribes i Àlex Thompson, són set els vaixells que queden en competició. El líder és el "Chemineés Poujolat", de Bernard Stamm i Jean Le Cam. Tenen un confortable avantatge sobre els dos principals perseguidors, el "Neutrogena", de Guillem Altadill i José Muñoz, i el "GAES", d'Anna Corbella i Gerard Marín.

El "Chemineés Poujolat" va gairebé 200 milles al davant del "Neutrogena", que, per la seva banda, té 185 milles d'avantatge sobre el "GAES". La resta de la flota, formada pel "Renault Captur", el "We are Water", el "One Planet, one Ocean" i l'"Spirit of Hungary", estan més allunyats. Les condicions meteorològiques són dures i fins i tot en les últimes hores ha nevat.

Classificació provisional 21 gener 2015 14.00 hores UTC

1. Cheminées Poujoulat (B. Stamm - J. Le Cam) a 18.969 milles de l'arribada
2. Neutrogena (G. Altadill - J. Muñoz) a 192,8 milles del líder
3. GAES Centros Auditivos (A. Corbella - G. Marín) a 377,8 milles del líder
4. Renault Captur (J. Riechers - S. Audigane) a 961,7 milles del líder
5. We Are Water (B. Garcia - W. Garcia) a 1.201,3 milles del líder
6. One Planet, One Ocean & Pharmaton (A. Gelabert - D. Costa) a 1.354,3 milles del líder
7. Spirit of Hungary (N. Fa - C. Colman) a 1.616,4 milles del líder

Anar al contingut