El Neutrogena s'ha desmarcat (Foto: Barcelona World Race)
El "Neutrogena" s'ha desmarcat (Foto: Barcelona World Race)
Vela

El "Cheminées Poujolat" amplia l'avantatge a la Barcelona World Race respecte a un "Neutrogena" que canvia l'estratègia

Guillem Altadill i José Muñoz han posat rumb sud a la caça d'una borrasca, un moviment que podria fer-li escurçar les diferències amb el líder en els pròxims dies, en poder aprofitar els forts vents de l'Oest

Actualitzat

La lluita que mantenen al capdavant de la Barcelona World Race el "Cheminées Poujolat" i el "Neutrogena" ha viscut un nou capítol, que ha acabat amb un ampli avantatge per a l'embarcació suïssa de Bernard Stamm i Jean Le Cam, tot i que Guillem Altadill i José Muñoz han realitzat un moviment estratègic que podria tenir grans beneficis a mitjà termini.

I és que el "Neutrogena" s'ha desmarcat de la resta, posant rumb al sud, a la caça d'una borrasca que podria fer que els espanyols es beneficiessin dels forts vents de l'Oest per escurçar la distància amb el líder i continuar la lluita per la victòria. El "Cheminées Poujolat", per la seva banda, també intenta anar al sud per aprofitar els vents de l'oest, però Stamm ha explicat la gran dificultat d'aquest moviment: "Intentem anar al Sud per aprofitar-nos dels vents de l'oest, però no és senzill".

D'aquesta manera sembla que finalment les estratègies dels dos principals favorits divergeixin, fet que farà que hi puguin haver canvis importants en els següents dies de competició. Per la seva banda, el "GAES Centros Auditivos" ha donat un pas més endavant per apuntar-se a la lluita, i ha sigut dels més ràpids d'aquesta nit passada. Ara intentarà entrar en les mateixes condicions que el primer classificat, el "Cheminées Poujoulat".

Classificació provisional 19 de gener del 2015 14.00 hores UTC

1. Cheminées Poujoulat a 19.750,1 milles de l'arribada
2. Neutrogena a 68,3 milles del líder
3. GAES Centros Auditivos a 118,1 milles del líder
4. Renault Captur a 399,6 milles del líder
5. We Are Water a 705,9 milles del líder
6. One Planet, One Ocean & Pharmaton a 903,6 milles del líder
7. Spirit of Hungary a 1.126,8 milles del líder

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut