Bernard Stamm i Jean Le Cam amb el "Cheminées Poujoulat" (BWR)
Vela

El "Cheminées" entra al Mediterrani i inicia la recta final de la Barcelona World Race

La Barcelona World Race arriba a la seva fi. S'espera que dimecres arribi el primer vaixell, el "Cheminées Poujoulat" de Bernard Stamm i Jean Le Cam

Actualitzat

La Barcelona World Race arriba a la recta final. El vaixell "Cheminées Poujoulat" de Bernard Stamm i Jean Le Cam, líder de la prova, ha entrat aquest diumenge al Mediterrani iniciant les últimes 500 milles (930 km) cap a la meta de Barcelona, on podria arribar dimecres que ve al migdia.

El "Neutrogena" de Guillermo Altadill i José Muñoz està a 550 milles (1.020 km) a l'oest de l'arxipèlag de les Canàries i ha ampliat unes 140 milles (260 km) l'avantatge amb el "Gaes" d'Anna Corbella i Gerard Marín.

El "Pharmaton" i el "We Are Water" estan parats a les calmes equatorials a unes 25 milles (48 km) al sud de la línia de l'equador que hauran de creuar aquest vespre. L'última jornada per a tots dos ha estat nefasta. El "Renault Captur" continua guanyant terreny costosament navegant contra el vent davant vents de nord-nord-est de 16 nusos (30 km/h) que dificulten la seva progressió i l'obliguen a navegar en zig-zag quan està a 120 milles (220 km) a l'est de les costes centrals del Brasil, prop d'Espirito Santo.

A 540 milles (1.000 km) al sud-est de Porto alegre (Brasil), l"Spirit of Hungary" tanca la classificació de la BWR.

Anar al contingut