Lliga de Campions

El Chelsea, un rival amb una bona defensa i perillós al contracop

Els dos equips s'han enfrontat 12 vegades en la competició europea, en què el Chelsea ha guanyat quatre partits, el Barça, tres i hi ha hagut cinc empats

Manel PriegoActualitzat

El Barça s'enfrontarà al Chelsea en els vuitens de final de la Champions League. El vigent campió de la Premier League coneix bé l'equip català, a causa de les nombroses vegades que s'han enfrontat en la competició europea. L'última vegada que van jugar en partit oficial va ser en la semifinal de la Champions de l'any 2012, on els londinencs van eliminar el Barça i van aconseguir el títol.

Actualment l'equip d'Antonio Conte ocupa la tercera posició en la Lliga anglesa, a 14 punts del Manchester City. El tècnic italià ha renunciat a la Premier League després de perdre per 1 a 0 aquesta setmana contra el West Ham, fet que li permet centrar-se completament en la Champions League.

El Chelsea compta amb fins a cinc espanyols, en què destaquen els exbarcelonistes Pedro Rodríguez i Cesc Fàbregas, que tornaran per primera vegada al Camp Nou després de deixar l'entitat blaugrana. Azpilicueta i Marcos Alonso s'han fet amb un lloc fix en la defensa de l'equip londinenc; Morata és el golejador i una de les seves referencies ofensives.

El conjunt "blue" és un equip molt defensiu a qui li agrada córrer i trobar els espais al contracop. Conte disposa de grans jugadors per competir l'eliminatòria al Barça, com Hazard, Courtois, Kanté, Willian o els jugadors ja esmentats.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut