Diego Costa celebra el seu gol contra el Hull City (Reuters)
Futbol internacional

El Chelsea s'imposa al Hull City i referma el seu liderat a la Premier League (2-0)

Diego Costa i Gary Cahill han fet els gols de la victòria dels "blues", que tenen vuit punts d'avantatge sobre l'Arsenal i nou respecte al Tottenham

Actualitzat

El Chelsea continua ferm al capdavant de la Premier League anglesa després de guanyar el Hull City a Stamford Bridge. El partit ha estat aturat una bona estona per una forta topada entre Cahill i Ryan Mason, que ha hagut de sortir del terreny de joc en llitera. Diego Costa, primer, i Cahill, després, han situat el dos a zero definitiu.

Hores després del partit, el Hull ha confirmat en un comunicat que Mason ha estat operat d'urgència per una fractura al crani a l'Hospital de Saint Mary's de Londres i es troba estable, tot i que haurà d'estar ingressat els pròxims dies a l'espera de la seva evolució.

Per la seva banda, l'Arsenal ha guanyat "in extremis" el Burnley per 2 a 1. Alexis, amb un gol de penal a l'estil Panenka en el minut 98, ha donat la victòria als londinencs, que se situen segons a la classificació a vuit punts del Chelsea, que amplia a 9 punts el seu avantatge sobre el Tottenham, mentre que el Manchester City de Pep Guardiola ja és a 12 punts del líder.

 

 

 

Anar al contingut