El Chelsea s'assegura passar primer de grup, el Milan ja és a vuitens i el Benfica cau eliminat

El Chelsea, com a primer de grup, i el Milan ja s'han assegurat el pas als vuitens de final de la Lliga de Campions. En canvi, el Benfica de Camacho n'ha quedat fora. Els anglesos han superat el Rosenborg per un clar 0-4 amb dos gols de Drogba, mentre que Benfica i Milan han empatat (1-1). El Liverpool segueix viu a la Champions gràcies a l'actuació de Fernando Torres que ha signat dos gols del triomf per 4-1 al camp del Porto.

Grup A:

Besiktas, 2 - O. Marsella, 1

Victòria final del Besiktas davant la seva afició, però amb suspens, ja que no ha arribat fins a dos minuts del final, gràcies a un gol de falta del brasiler Deivson Bobo. El Besiktas manté encara la possibilitat d'accedir als vuitens. L'equip d'Istanbul havia obert el marcador a través de Tello, però al 65 Taiwo ha empatat.

Liverpool, 4 - Porto, 1

Fernando Torres, amb dos gols, ha estat un dels més destacats del conjunt anglès, que s'acosta als vuitens de final. És la segona victòria dels de Rafa Benítez en aquesta Champions i amb el triomf d'aquest dimecres segueixen vius fins a l'última jornada. Torres ha obert el marcador en el minut 19, però en el 33 López ha empatat. En la represa, Torres ha tornat a agafar la batuta i ha fet el segon. Gerrard, de penal, i Crouch han signat la victòria final.

Grup B:

Rosenborg, 0 - Chelsea, 4

Al grup del València, el Chelsea s'ha assegurat el pas als vuitens de final com a primer de grup. Els anglesos han deixat sentenciat el partit en el primer temps. Dues dianes de Drogba, en el minut 7 i en el 20, han començat a encarrilar el partit. A falta de cinc minuts pel descans, Alex ha fet el 0-3 amb què els dos equips han marxat als vestidors. En la represa, Cole ha arrodonit la golejada amb el quart.

Grup C: (del Reial Madrid)

Lazio, 1 - Olympiacos, 2

Kovacevic, deu minuts després de saltar al terreny de joc, ha donat la victòria a l'Olympiacos al camp de la Lazio i augmenta les seves opcions dels grecs d'accedir als vuitens de final, mentre que disminueix les de la Lazio. Tot i això, els italians han obert el marcador amb una diana de Pandev a la mitja hora. Cinc minuts després, però, Galletti ha empatat per als grecs. Fins la represa, en el minut 64, no ha arribat el gol de Kovacevic.

Grup D:

Benfica, 1 - Milan, 1

La cara i la creu. El Milan s'ha classificat per als vuitens de final, mentre que el Benfica n'ha quedat fora. Els italians s'han avançat a través de Pirlo, al primer quart d'hora. Cinc minuts, després, Pereira ha fet l'empat definitiu. L'empat del Xakhtar Donetsk davant el Celtic ha determinat l'adéu de l'equip que entrena Camacho, que haurà de derrotar l'equip ucraïnès per accedir a la Copa de la UEFA.

Celtic, 2 - Xakhtar Donetsk, 1

En el minut 90, Massimo Donati ha signat la victòria del Celtic, que s'ha situat a un pas dels vuitens. El conjunt local ha capgirat un 0-1 en contra i ha deixat el Xakhtar pràcticament fora de la competició. Brandao havia obert el marcador, però Jarosik i Donati han redreçat la situació per als de Glasgow.