Lliga de Campions

El Chelsea ha canviat la contundència de l'any passat per la irregularitat

El Barça es trobarà al davant un Chelsea en hores baixes. Amb la Champions com a únic títol pel qual poden lluitar ara mateix. Poca cosa queda d'aquell conjunt que, la temporada passada, es coronava campió de la Premier

Santi PadróActualitzat

El Chelsea va ser el millor equip de la Lliga anglesa de la temporada passada. Va arrasar a la Premier, on va guanyar amb autoritat amb 93 punts. Per posar un exemple, el Manchester City es va quedar a 15 punts de distància de l'equip dirigit per Antonio Conte. Aquesta temporada, les coses també s'han refredat una mica, però a l'inrevés, el Chelsea ocupa la cinquena posició a la taula i, per continuar amb l'exemple, a 25 punts del City de Pep Guardiola.


L'equip anglès ha canviat la contundència de l'any passat per la irregularitat d'aquesta. En 30 jornades ha perdut 8 partits, i encara s'han de disputar 8 jornades; la temporada passada van perdre només 5 partits en tota la competició. El campió anglès ha trobat a faltar els gols de Diego Costa, que ha decidit tornar aquesta temporada a l'Atlètic de Madrid i ha deixat el Chelsea sense l'aportació golejadora dels seus 20 gols en l'any que van guanyar la Premier.

En la seva absència, hi ha tres jugadors que s'han repartit la feina: Eden Hazard, que n'ha fet 11 entre Lliga i Champions; l'exmadridista Álvaro Morata, que ha marcat 10 gols, i el brasiler Willian Borges, el golejador a Londres en el partit d'anada, que n'ha marcat 9. Entre els tres intentaran que el Chelsea continuï viu a la Champions després de la visita al Camp Nou.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut