Futbol

El Chelsea guanya al camp del Newcastle (0-2) i deixa el títol de la Premier encara per decidir

El Chelsea s'ha imposat al Newcastle a domicili per 0-2 i això li permet seguir somiant amb el títol de Lliga. El triomf dels d'Avram Grant iguala de nou els punts entre els "blues" i el Manchester United, que té avantatge pel nombre de gols. L'equip de Ferguson haurà de fer el mateix resultat que el Chelsea, per adjudicar-se el títol de Lliga en l'última jornada. El Manchester juga al camp del Wigan i el Chelsea rep el Bolton.

Actualitzat

Aquest cap de setmana s'ha decidit la Lliga alemanya, amb el títol per al Bayern de Munic. Aquest dilluns es podia decidir la Premier anglesa perquè jugava el Chelsea. Una derrota dels "blues" donava el títol al Manchester, però els de Grant han guanyat el Newcastle.

Així, els d'Alex Ferguson hauran de jugar-s'ho tot en l'última jornada. No tenen una altra alternativa. I és que el Chelsea no ha fallat i ha guanyat per 0-2 al camp del Newcastle amb gols de Ballack i Malouda. Després d'una primera part amb molta igualtat i amb poques ocasions per als dos equips, els "blues" han sortit més agressius. Com a conseqüència, ha arribat el gol de Ballack després d'una falta executada per Drogba. Després d'aquest gol ha canviat la decoració del partit i els locals han avançat línies. Fruit d'això, Malouda ha fet el segon gol després d'una assistència de Lampard.

La Premier, doncs, es decidirà a l'última jornada que es disputarà el cap de setmana que ve. Si el Manchester, que juga al camp del Wigan, fa el mateix que el Chelsea, que rep el Bolton, és campió. Si quedessin empatats a punts, que és com es troben ara, seria campió el Manchester perquè a Anglaterra, a diferència d'aquí, es té en compte el "goal average" general i no pas el particular. En aquest apartat, els "red devils" són líders destacats.

Anar al contingut