El Chelsea guanya a Copenhaguen (0-2) i té peu i mig als quarts de final de la Champions

El Chelsea va sumar un còmode triomf al camp del Copenhaguen (0-2) i té tots els números per accedir als quarts de final de la Lliga de Campions. Al Parken Stadion, els homes de Carlo Ancelotti van ser els clars dominadors, mentre que el conjunt danès es defensava com podia. Anelka es va erigir en el protagonista del matx. En el minut 16, el davanter francès va avançar els "blues" en aprofitar una badada defensiva i definir a la perfecció. En el 53, diana pràcticament calcada, creuant la pilota davant de Wiland.

Tot i els mals resultats a la Premier League, el Chelsea va donar un cop d'autoritat al Parken Stadion. Els homes d'Ancelotti van disposar de bones ocasions per marcar, sobretot en la primera part. En la tercera aproximació, va arribar el gol de l'equip londinenc. Minut 17, el Copenhaguen perd una pilota al mig del camp, i Anelka, molt llest, posa la directa cap a la porteria de Wiland i el bat amb un xut ras. Abans del descans, Fernando Torres va tenir una bona oportunitat per estrenar-se a la Champions amb els "blues".

En la segona part, els locals van avançar línies buscant un joc més ofensiu, i Vingaard va posar a prova Cech. En canvi, Anelka sí que no va fallar. En el minut 55, en una acció molt similar a la del primer gol, el francès va deixar l'eliminatòria vista per a sentència.