José Mourimho ha estat ratificat tot i el mal inici del Chelsea (Reuters)
Futbol internacional

El Chelsea expressa el seu "ple suport" a José Mourinho tot i els mals resultats

L'equip londinenc ocupa ara mateix la setzena posició de la classificació a la Premier a 10 punts del líder i a només dos de la zona de descens després d'un mal inici de temporada

Actualitzat

El Chelsea ha emès un comunicat per expressar el "ple suport" al tècnic portuguès José Mourinho tot i la mala ratxa de resultats de l'equip londinenc en aquest inici de temporada.

"El club vol deixar clar que José continua tenint el nostre ple suport. Com ell mateix ha dit, els resultats no han estat tan bons com es podria esperar i el rendiment de l'equip ha de millorar", assenyala la nota. "Així i tot, creiem que tenim l'entrenador correcte per capgirar la temporada i té l'equip adequat per aconseguir-ho", afegeix.

El Chelsea, actual campió de la Premier League, va perdre dissabte a Stamford Bridge contra el Southampton per 1 a 3 i ara mateix ocupa la setzena posició de la classificació a 10 punts del líder, el Manchester City, després de sumar només 8 punts en les 8 primeres jornades.

Amb aquest comunicat, el Chelsea, que es troba a dos punts del descens, vol acabar amb els intensos rumors que especulaven amb una imminent destitució del tècnic portuguès.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut