Futbol Internacional

El Chelsea es proclama campió de la Cup anglesa i aconsegueix el primer doblet de la seva història

El Chelsea ha completat el seu primer doblet de la història en una setmana fantàstica. Després de guanyar diumenge passat el títol de la Premier League, els "blues" s'han proclamat campions de la Cup anglesa en imposar-se en una emocionant final al Portsmouth per 1-0. L'equip de Carlo Ancelotti ha portat sempre la iniciativa, ha estavellat fins a cinc xuts als pals de la porteria de David James i no ha estat fins a la segona meitat que Didier Drogba ha fet l'únic gol del partit en un llançament de falta. Poc abans, el Portsmouth s'hauria pogut avançar en el marcador però Cech ha aturat un penal a Boateng, i Lampard, en el tram final, també ha fallat una pena màxima que hauria estat la sentència definitiva.

Actualitzat
Una setmana després d'haver-se proclamat campió de la Premier League, el Chelsea ha aixecat el títol de la Cup anglesa. Els "blues" han conquistat el primer doblet de la seva història en guanyar, per la mínima, el Portsmouth en una emocionat final, disputada a l'estadi de Wembley.

Als londinencs els ha costat superar la resistència del Pompy, sobretot en la primera part, en què han estavellat cinc pilotes al pal, incloent-n'hi una de Kalou, que ha fallat un gol increïble. A més, Peter Cech ha hagut de parar un penal de Boateng, amb empat a 0 en el marcador. El gol de Drogba, de falta directa, ha resultat decisiu. El "pichichi" de la Premier ha trobat una petita esquerda a la barrera per donar al Chelsea la sisena copa de la seva història.

Anar al contingut