Diego Costa celebrant el gol de la victòria al camp del Middlesbrough (REUTERS)
Futbol

El Chelsea es col·loca líder en solitari a la Premier després de guanyar el Middlesbrough amb gol de Costa (0-1)

L'equip d'Antonio Conte s'ha imposat al camp Middlesbrough amb un gol de l'hispanobrasiler Diego Costa que situa els "blues" al capdavant de la classificació

Marc BéjarActualitzat

La Premier League té nou líder. El Chelsea s'ha situat al capdavant de la classificació després d'aconseguir una treballada victòria al camp del Middlesbrough (0-1). L'equip d'Antonio Conte ha aprofitat un solitari gol de Diego Costa, que ha batut Victor Valdés a les acaballes de la primera part, i es col·loca amb 28 punts al cim de la Premier.

El porter català no ha pogut fer res en la rematada a boca de canó del davanter dels londinencs, que, amb la cama esquerra, ha afusellat la porteria després de la sortida d'un córner. L'exblaugrana, en canvi, sí que ha intervingut en una acció per evitar que Pedro, amb qui va compartir vestidor al Barça, aconseguís el seu tercer gol amb el Chelsea aquesta temporada.

És la sisena victòria consecutiva dels "blues", que desbanquen l'anterior líder, un Liverpool que no va poder passar de l'empat al camp del Southampton (0-0) i queda amb un punt menys, els mateixos que el Manchester City de Pep Guardiola. Amb el gol d'aquest diumenge, a més, Diego Costa es col·loca com a màxim golejador de la lliga anglesa, amb deu gols aquesta temporada.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut