Lliga de Campions

El Chelsea, el PSG, el Manchester United i el Bayern arrenquen amb victòries contundents a la fase de grups

Quatre dels grans favorits al títol han debutat amb triomfs incontestables contra el Qarabag, el Celtic, el Basilea i l'Anderlecht, mentre que el CSKA s'ha imposat al camp del Benfica

Actualitzat

El Chelsea, el París Saint-Germain, el Manchester United i el Bayern de Munic han arrencat amb força la fase de grups de la Lliga de Campions en una primera jornada marcada per les golejades.

Celtic, 0 - PSG, 5

El PSG s'ha imposat per zero gols a cinc al Celtic. El trident format per Neymar, Cavani i Mbappé no ha trobat rival en la defensa escocesa. Tots tres han marcat. Cavani per partida doble. El PSG se situa líder del grup B, davant del Bayern Munic, que ha guanyat per tres a zero l'Anderlecht.

Bayern, 3 - Anderlecht, 0

L'equip alemany ha derrotat amb comoditat l'Anderlecht amb gols de Lewandoski, de penal, de Thiago Alcántara i de Kimmich. El conjunt de Carlo Ancelotti ha estat molt superior.

Chelsea, 6 - Qarabag, 0

Els anglesos han complert amb tots els pronòstics i han passat per sobre de la 'ventafocs' del seu grup: Pedro, Zappacosta, Azpilicueta, Bakayoko, Batshuayi i Medvedev, en pròpia porta, han estat els golejadors.

Manchester United, 3 - Basilea, 0

Després de diverses edicions absent, el United s'ha estrenat amb un còmode triomf contra el Basilea. Fellaini, Lukaku i Rashford han estat els golejadors de l'equip de Mourinho. Paul Pogba, amb el braçalet de capità avui, s'ha retirat del partit lesionat a la primera part.

 

Benfica, 1 - CSKA de Moscou, 2

Els russos han capgirat el marcador i han sabut arrencar una victòria de prestigi a l'Estadio da Luz. Seferovic ha obert la llauna per als locals, però Vitinho ha empatat i, posteriorment, Zhamaletdinov ha aconseguit el gol de la victòria.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut