Kenedy, durant un partit del Chelsea en la gira de pretemporada (Reuters)
Futbol internacional

El Chelsea demana disculpes al poble xinès pels comentaris ofensius del brasiler Kenedy Nunes

El futbolista brasiler va publicar alguns vídeos curts i missatges a la coneguda xarxa social Instagram on criticava la Xina, país on el vigent campió de la Premier League es troba fent una gira de pretemporada

Actualitzat

El Chelsea s'ha vist obligat a emetre un comunicat oficial per demanar disculpes al poble xinès després de la publicació de diversos vídeos ofensius en els quals el jugador brasiler Kenedy Nunes menysté el país asiàtic, on el vigent campió de la Premier League es troba fent una gira de pretemporada.

Kenedy va publicar alguns vídeos curts i missatges a la coneguda xarxa social Instagram on criticava la Xina. En un va escriure-hi "Porra Xina" ("porra" en portuguès significa "merda"), amb diferents emoticones de befa, i en una altra publicació va gravar un agent de seguretat que s'estava adormint, acompanyant-ho amb del missatge "Xina, desperta't, idiota".

"El Chelsea demana disculpes al poble xinès per les publicacions ofensives d'un dels seus jugadors en les xarxes socials", ha assegurat el club londinenc en un comunicat escrit en anglès i en xinès a la seva pàgina web.

"El comportament de Kenedy és un error, del qual aprendrà molt. El seu comportament no representa l'equip, i no és compatible amb el que el club espera dels seus joves jugadors", afegeix l'entitat de Londres en el comunicat, en què també s'indica que el brasiler "ha estat sancionat severament". "Tothom al Chelsea guarda un gran respecte i admiració per la Xina", conclou.

Anar al contingut