Falcao ha disputat la Copa Amèrica amb la seva selecció (Reuters)
Falcao ha disputat la Copa Amèrica amb la seva selecció (Reuters)
Futbol

El Chelsea de Mourinho aconsegueix la cessió per una temporada del colombià Radamel Falcao

Radamel Falcao jugarà cedit la pròxima temporada al Chelsea. L'entrenador, José Mourinho, sembla ser un admirador de la feina de Diego Simeone a l'Atlètic de Madrid. Amb Falcao junta quatre titulars "colchoneros" de la temporada 2012-13

Actualitzat

El Chelsea, que entrena José Mourinho, ha anunciat aquest divendres que ha arribat a un acord amb el Mònaco per incorporar de cara a la pròxima temporada de Radamel Falcao. El davanter colombià, que la temporada passada va ser cedit pel club francès al Manchester United, ho serà la que ve a l'equip londinenc.

Falcao, de 29 anys, va destacar a l'Atlètic de Madrid, club que va deixar l'estiu del 2013 per marxar al Mònaco. Una greu lesió de genoll al gener el va fer perdre's la resta de la temporada i el Mundial de Brasil. La temporada passada no va aconseguir consolidar-se a l'onze titular de l'United. A l'equip campió de la lliga anglesa, el colombià es retrobarà amb companys de la seva etapa "colchonera" com el porter Thibaut Courtois, el lateral Filipe Luís i el davanter Diego Costa.

Anar al contingut