Guus Hiddink
Guus Hiddink viurà una segona etapa al Chelsea (Reuters)
Futbol

El Chelsea confirma Guus Hiddink com a entrenador "temporal" fins al final de temporada

El tècnic holandès ja va passar per Stamford Bridge en aquesta mateixa situació l'any 2009, i va guanyar una FA Cup

Actualitzat

El Chelsea FC ha confirmat a la web oficial del club que Guus Hiddink ha estat "nomenat director del primer equip fins al final de la temporada." El tècnic holandès era el principal candidat a substituir José Mourinho i, divendres mateix, la premsa anglesa ja donava per fet l'acord, tot i que en faltava la confirmació.

Hiddink ja es va fer càrrec del club l'any 2009, en una situació similar, quan encara era seleccionador de Rússia. En aquell moment va substituir Luiz Felipe Scolari i només va estar mitja temporada a l'equip de l'oest de Londres, amb el qual va guanyar una FA Cup, el seu únic títol fora d'Holanda. Aquell mateix any va caure eliminat de la Lliga de Campions pel Barça, amb el famós gol d'Andrés Iniesta en l'últim moment.

L'entrenador holandès s'ha mostrat optimista en les primeres declaracions que el club ha fet públiques: "Estic molt emocionat de tornar a Stamford Bridge. Chelsea és un dels clubs més grans del món, però no és on ha d'estar en el moment. No obstant això, estic segur que tots podem donar volta aquesta temporada voltant. Tinc moltes ganes de treballar amb els jugadors i personal d'aquest gran club i, sobretot, renovar el meu meravellosa relació amb els aficionats del Chelsea."

Hiddink serà aquest dissabte mateix a l'estadi "blue", on el seu nou equip rep en lliga el Sunderland. No obstant això, encara no serà a la banqueta i l'asssstent Steve Holland dirigirà l'equip.

Guus Hiddink és un dels entrenadors de més prestigi del futbol europeu. A nivell de clubs ha dirigit el PSV, amb el qual va guanyar un triplet l'any 1988, a més del Fenerbahçe, el València, el Reial Madrid i el Betis.

També ha estat seleccionador d'Holanda i ha dirigit altres països, com Corea del Sud (semifinalista al Mundial 2002), Austràlia, Rússia i Turquia.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut