La foto oficial de la plantilla del Chapecoense (Reuters)
Futbol

El Chapecoense presenta la nova plantilla després de la tragèdia aèria a Colòmbia

L'equip està format per alguns dels jugadors que no van viatjar a Medellín, diversos futbolistes del filial promocionats i cinc nous fitxatges. Tan sols tres jugadors, dos tripulants i un periodista van sobreviure al sinistre de l'avió, en què van morir 71 persones el 28 de novembre. 

Actualitzat

El Chapecoense ha presentat la plantilla per a la temporada vinent, després de la tragèdia aèria que es va saldar amb la mort de gairebé tot l'equip brasiler. El defensa Hélio Zampier Neto, un dels jugadors supervivents en l'accident aeri, ha participat en la presentació de la plantilla, formada per alguns dels jugadors que no van viatjar a Medellín, diversos futbolistes del filial promocionats i cinc nous fitxatges.

En roda de premsa, Neto ha explicat que tornar al Chapecoense li dóna forces per no "enfonsar-se en una depressió", després del tràgic accident en què van morir la majoria dels seus companys d'equip quan viatjaven a Medellín a disputar el partit d'anada de la final de la Copa Sud-americana contra l'Atlètic Nacional. "Primer necessito recuperar la meva salut i la meva ment. Ser aquí és el que em dóna força", ha assenyalat Neto.

"Aquest grup està a disposició dels nostres aficionats, perquè puguin tornar a tenir el plaer, l'alegria i l'esperança de tornar a veure el Chapecoense entre els millors", ha explicat el director executiu de l'equip, Rui Costa.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut