Futbol Internacional

El Chapecoense fa l'últim entrenament abans de l'amistós contra el Palmeiras, el primer partit després de l'accident d'avió

Aquest dissabte l'equip jugarà un partit benèfic contra el Palmeiras, el primer des del tràgic accident d'avió que va patir al novembre

Actualitzat

El Chapecoense ha fet aquest divendres l'últim entrenament, obert als aficionats, abans de jugar dissabte un partit amistós contra el Palmeiras, el vigent campió de la Lliga brasilera. La recaptació del matx anirà destinada a les famílies de les víctimes de l'accident d'aviació que va delmar de forma tràgica l'equip.

El passat 28 de novembre, l'avió que duia el Chapecoense a jugar a Colòmbia l'anada de la final de la Copa Sud-americana es va estavellar com a conseqüència d'una sèrie de negligències i imprudències del pilot difícils d'entendre. Hi van morir 71 de les 77 persones que hi viatjaven.

El club brasiler ha fet 23 fitxatges per afrontar la nova temporada. L'argentí Alejandro Martinuccio, que es va salvar de la tragèdia en no viatjar per una lesió, segueix a la plantilla. Dos dels tres futbolistes supervivents de l'accident, Helio Zampier Neto i Alan Ruschel, no han estat inscrits a l'espera que es recuperin de les ferides. El tercer, el porter Jackson Follman, ha deixat el futbol en perdre la cama dreta.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut