La plantilla del Chapecoense celebra el títol del Campionat Catarinense (@ChapecoenseReal)
Futbol internacional

El Chapecoense conquereix el seu primer títol després del tràgic accident aeri

El conjunt brasiler s'ha proclamat campió del Campionat Catarinense de futbol, un torneig regional que ja va guanyar el 2016 i el primer que guanya després de la tragèdia aèria en què van morir 71 persones

El Chapecoense ha conquerit el seu primer títol des de la tragèdia aèria del 28 de novembre a prop de la ciutat colombiana de Medellín en què van morir 71 persones, entre jugadors, membres de la comissió tècnica, dirigents i periodistes.

El conjunt brasiler s'ha proclamat campió del Campionat Catarinense de futbol tot i perdre a casa per 0 a 1 davant l'Avaí. El Chapecoense, que ja va guanyar aquest títol regional el 2016, l'ha pogut mantenir perquè en l'anada es va imposar al camp del seu rival per 0 a 1 i gràcies a l'avantatge d'haver acabat la fase regular amb més punts.

El Chapecoense ha sumat el seu sisè títol en el Campionat Catarinense, un fet que confirma la recuperació d'un equip que va haver de contractar fins a 27 futbolistes per refer-se després del tràgic accident aeri que va tenir el club brasiler quan es traslladava a Medellín per enfrontar-se a l'Atlètic Nacional en la final de la Copa Sud-americana.

El club de la ciutat de Chapecó ha commemorat el títol en el seu fortí, l'estadi Arena Conda, després d'una final a la qual han assistit supervivents de la tragèdia i familiars de les víctimes.