Segona

El CF Reus visita el Carranza amb l'objectiu de catapultar-se a la zona de play-off

Si aquesta nit els roig-i-negres guanyen el Cadis, pujaran fins a la setena posició en la classificació de la Segona Divisió

Duel en la part mitja de la classificació de la divisió de plata de futbol aquest vespre al Ramon de Carranza. El CF Reus visita el camp del Cadis amb l'objectiu de sortir-ne amb una victòria que els catapultaria de l'onzena a la setena posició i en plena zona de play-off d'ascens.

Els andalusos només han guanyat una sola vegada a casa des que va començar la competició, i d'això ja en fa més de dos mesos. Justament, va ser el 8 de setembre contra el Nàstic de Tarragona. A banda, el Cadis té les baixes d'Abdullah, Sankaré i Barral per lesió, més Villanueva, que està concentrat amb la selecció de Veneçuela.

En el costat dels roig-i-negres, Aritz López Garai també té diversos homes amb els quals no podrà disposar, com ara Ricardo Vaz o Guzzo, però el tècnic dels del Baix Camp ja ha trobat alternatives que garanteixen solidesa a l'equip. A banda, Vítor Silva cada cop està tenint més minuts després de recuperar-se de la lesió.