La senyera gegant cobrirà tota la zona de lateral de l'Estadi Municipal (@cfreusdeportiu)
Futbol

El CF Reus desplegarà una senyera gegant abans del partit contra l'Osasuna

Aquesta bandera catalana gegant, confeccionada expressament per a l'ocasió, tindrà unes mides de 85 metres de llarg i 12 metres d'ample

Actualitzat

El CF Reus rebrà aquest dissabte la visita del CA Osasuna en el partit corresponent a la sisena jornada de lliga a la Segona Divisió. Per a aquest enfrontament, el club roig-i-negre -amb la col·laboració de l'Assemblea Nacional Catalana- desplegarà una senyera gegant que cobrirà tota la zona de Lateral de l'Estadi Municipal. Aquesta bandera catalana gegant, confeccionada expressament per a l'ocasió, tindrà unes mides de 85 metres de llarg i 12 metres d'ample.

En l'aspecte esportiu, el conjunt d'Aritz López Garai, que complirà el primer dels seus dos partits de sanció, buscarà sumar una victòria per seguir escalant posicions a la classificació contra un dels aspirants a l'ascens de categoria. El porter Edgar Badia, que continua lesionat, serà baixa, així com els migcampistes Vitor Silva i Guzzo, que encara no han debutat aquesta temporada.

L'Osasuna, que busca tornar a Primera, s'intentarà recuperar de l'ensopegada a la Copa contra el Cadis. Això sí, els navarresos han encadenat dues victòries seguides contra el Rayo Vallecano i l'Almeria que els permeten mirar la part alta de la classificació.

Anar al contingut