Óscar Duarte (rcdespanyol.com)
Óscar Duarte (rcdespanyol.com)
Espanyol

El central Óscar Duarte torna a una convocatòria de l'Espanyol per primera vegada des de la seva operació al genoll

Duarte feia temps que havia rebut l'alta mèdica, però fins ara Quique Sànchez Flores no havia considerat oportú convocar-lo

Actualitzat

Óscar Duarte ha tornat a una convocatòria de l'RCD Espanyol per primera vegada des del març, quan va ser operat del genoll esquerre. El central ja fa temps que ha rebut l'alta, i fins i tot va jugar amb la seva selecció, Costa Rica, un amistós contra la selecció espanyola, però fins ara no havia entrat en els plans de Quique Sánchez Flores.

Marc Navarro i Esteban Granero són les altres novetats de la llista espanyolista per rebre aquest diumenge el València (16:15), mentre que Didac Vilà, Melendo, Mario Hermoso i Javi López han quedat fora de la convocatòria.

Els 18 jugadors amb què l'Espanyol afrontarà el seu partit de la dotzena jornada de Lliga són Pau López, Diego López, Marc Navarro, Aarón Vabete, Víctor Sánchez, Naldo, Óscar Duarte, Gerard Moreno, Sergio García, José Manuel Jurado, Leo Baptistao, David López, Hernán Pérez, Javi Fuego, Pablo Piatti, Pape Diop, Esteban Granero, Sergi Darder i Àlex Domínguez.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut