Badstuber, en el partit de dimarts davant el Porto (Reuters)
Futbol

El central del Bayern de Munic Holger Badstuber es torna a lesionar

La mala sort persegueix el defensa alemany, que estarà tres mesos de baixa més després d'haver-se perdut les dues últimes temporades gairebé senceres

Actualitzat

Tot i la brillant remuntada en els quarts de final de la Champions i la imminent conquesta de la Bundesliga -si no hi ha cap cataclisme-, l'actualitat del Bayern de Munic passa sobretot per la infermeria, on hi ha un gran moviment tant d'entrada com de sortida.

L'última novetat en aquest capítol és la nova lesió del central Holger Badstuber, que va reaparèixer fa escassament un mes després d'estar lesionat gairebé dos anys.

Badstuber té un trencament muscular a la cuixa esquerra que el mantindrà fora dels terrenys entre tres i quatre mesos. La seva baixa es produeix en una zona on el Bayern ja té força jugadors de baixa, com Benatia, Javi Martínez i Alaba.

Robben, a punt

Al marge de la mala notícia de Badstuber, el Bayern va recuperant efectius pensant en les semifinals de la Champions. Arjen Robben, el seu jugador més desequilibrant, s'ha entrenat aquest dijous amb tota normalitat i podria reaparèixer aquest dissabte contra l'Hertha de Berlín. També Bastian Schweinsteiger està a punt de tornar.  

En canvi, no hi ha data per la tornada de Franck Ribéry. El director esportiu del club, Matthias Sammer, ha admès que "potser es va voler anar massa ràpid" amb el francès, amb problemes en el turmell, i aquest podria haver estat l'origen de les discussions que van causar la dimissió del cap dels serveis mèdics, Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt.  

Anar al contingut