Stuart Armstrong va fer el gol de la victòria del Celtic al camp del Kilmarnock (@celticfc)
Futbol internacional

El Celtic s'imposa al camp del Kilmarnock quatre dies abans de rebre el Barça a la Champions (0-1)

El conjunt de Brendan Rodgers, que va caure golejat al Camp Nou per 7-0, en va tenir prou amb un solitari gol d'Stuart Armstrong un minut abans del descans per emportar-se un triomf per la mínima en la seva visita a l'estadi Rugby Park

El Celtic de Glasgow es va imposar al camp del Kilmarnock per 0-1 en partit avançat de la 12a jornada i es va refermar en el liderat de la lliga escocesa només quatre dies abans de rebre el FC Barcelona en la cinquena jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions.

El conjunt de Brendan Rodgers en va tenir prou amb un solitari gol d'Stuart Armstrong un minut abans del descans per emportar-se un triomf per la mínima en la seva visita a l'estadi Rugby Park i augmentar a 13 punts la diferència respecte l'Aberdeen, segon classificat però amb un partit menys.

El Celtic, que domina amb mà de ferro la lliga del seu país amb 11 victòries en 12 jornades, les set últimes de manera consecutiva, intentarà millorar la pobra imatge que va donar al Camp Nou, on va caure per un contundent 7-0.